Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi

Merkezimiz ilk Seminer programı gerçekleştirildi.

Obezite ve Egzersiz Semineri

'Obezite ve Egzersiz'' konulu seminere Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Gülşah Şahin, Açılış konuşmasını yaparak başladı. Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Gülşah Şahin  sözlerine seminere konuşmacı olarak katılan Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç'a teşekkür ederek başladı. Seminer programlarımızın başlangıcında ilk semineri vermesi için kendisine teklif götürdüğümüzde Değerli Hocamız bizi kırmayarak bizi onurlandırdılar. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
Açılış konuşmasının ardından Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, toplum sağlığını önemli derecede etkileyen ve çağımızın önemli bir sorunu olan Obezite ve  mücadele konularını ele aldığı ''Obezite ve Egzersiz'' seminerini tamamladı.